Pcl Készlethiány 3-5 12 hó Súly: 0.45 kg

Polikarbonát lótusz bonbon forma

Újdonság!
Polikarbonát lótusz bonbon forma, a formával 16 darab bonbon készíthető egyszerre. A polikarbonát bonbon formát használják a profi bonbonkészítők is, az olvasztott csokoládé megfelelő temperálásával nagyon szép fényes, roppanós bonbonok készíthetők amellyel elkápráztathatjuk…
5 490 Ft
/ db
Készlethiány!
Polikarbonát lótusz bonbon forma, a formával 16 darab bonbon készíthető egyszerre. A polikarbonát bonbon formát használják a profi bonbonkészítők is, az olvasztott csokoládé megfelelő temperálásával nagyon szép fényes, roppanós bonbonok készíthetők amellyel elkápráztathatjuk barátainkat, családtagjainkat.
A polikarbonát kemény, ütésálló anyag, ennek ellenére nem ajánlatos erősen ütögetni és a sugárzó hőtől is tartsuk távol. A bonbon üregeket óvjuk a karcolástól, mert az később meglátszik a bonbonok felületén.
Tisztítása: A formát langyos, mosogatószeres vízzel és karcmentes szivaccsal mossuk el, majd puha papírtörlővel töröljük át, hogy ne maradjanak benne vízfoltok. A forma mosogatás nélkül is újra tölthető, de előtte papírtörlővel polírozzuk át az üregeket, hogy szép fényes felületet kapjunk.
Mosogatógépben mosni tilos!

Szállítás

Személyes átvétel


Személyes átvétel Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek és Budapest XXI. kerület. A termék ellenértéke átadáskor fizetendő.

Banki átutalással - MPL futárszolgálat


Szállítási költség egyeztetése a rendelés visszaigazolásakor történik A felsorolt díjak MPL futárszolgálattal történő házhoz szállításra érvényesek! A rendelés postázása a rendelés összegének bankszámlára érkezését követően történik.

A termék súlya 0.45 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 790 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvéttel - MPL futárszolgálat


Postai utánvét esetén a szállítási költség függ a termék súlyától és a postai kézbesítés határidejétől. A költségek egyeztetése a rendelés visszaigazolásakor e-mailben vagy telefonon történik.

A termék súlya 0.45 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 190 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
Foxpost csomagautomata

FOXPOST csomagautomata előre utalással


Csomagfeladás és átvétel FOXPOST csomagautomatában. A rendelés postázása a rendelés összegének bankszámlára érkezését követően történik. Amint megérkezett a küldemény a kiválasztott célautomatába, a címzett automatikusan SMS-ben és e-mailben is megkapja az átvevő kódot, mellyel 3 napig tetszőleges időpontban átveheti a küldeményét.

Szállítási díj: 1 199 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
Foxpost csomagautomata

FOXPOST csomagautomata utánvéttel


Csomagfeladás és átvétel FOXPOST csomagautomatában. Amint megérkezett a küldemény a kiválasztott célautomatába, a címzett automatikusan SMS-ben és e-mailben is megkapja az átvevő kódot, mellyel 3 napig tetszőleges időpontban átveheti a küldeményét.

Szállítási díj: 1 389 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2018-03-16

Minden rendben ment, köszönöm!


2015-11-29

Sértetlen állapotban került hozzám, azóta már használva is lett. Nincs kifogásom, sérelmem a terméket illetően.